Дата розміщення: 30.04.2014

Річний звіт за 2013 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 23.04.2013
Кворум зборів** 95.1
Опис За пропозицією акціонера, який є власником більш ніж 5 % простих акцій - ТОВ "Укрвибухтехнологія", порядок денний загальних зборів був доповнений 12 (дванадцятим) питанням "Внесення змін до Статуту Товариства. Затвердження змін до Статуту Товариства. Уповноваження на підписання змін до Статуту Товариства та реєстрації їх у встановленому законодавством порядку." Загальнi збори скликалися за ініціативою наглядової ради.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Обрання Голови та секретаря загальних зборів Товариства.
Вирішили: Обрати головою зборів – Войцехівського В.А., секретарем зборів – Горяку Л.П
2. Обрання лічильної комісії.
Вирішили: Обрати лічильну комісію в такому складі: Паньчишин О.М. - голова комісії, Сорокіна І.А – член комісії.
3. Затвердження регламенту зборів та визначення способу голосування на зборах.
Вирішили: Затвердити наступний регламент загальних зборів та спосіб голосування на зборах:
По питаннях порядку денного для доповіді – до 10 хвилин.
Для відповідей на питання – до 3 хвилин.
Питання до виступаючих і пропозиції подавати в письмовому вигляді секретарю зборів.
Голосування на загальних зборах Товариства з питань порядку денного проводитися з використанням мандатів для голосування в яких зазначається кількість голосів, що належать кожному акціонеру. Голосування з питань № 10, 11 порядку денного проводиться з використанням бюлетенів для голосування. Голосування з питання № 10 порядку денного щодо обрання членів Ревізійної комісії проводиться з використанням бюлетеня для кумулятивного голосування.
4. Звіт Голови Правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2012 рік.
Вирішили: Роботу правління ПрАТ "ПРОМВИБУХ" за 2012 рік вважати задовільною. Затвердити звіт Голови правління про результати фінансово-господарської діяльності ПрАТ "ПРОМВИБУХ" за 2012 рік.
5. Затвердження річного звіту Товариства.
Вирішили: Затвердити фінансову звітність ПрАТ “ПРОМВИБУХ” за 2012 рік.
6. Затвердження основних напрямів діяльності Товариства на 2013 рік.
Вирішили: Затвердити основні напрямки діяльності ПрАТ “ПРОМВИБУХ” на 2013 рік.
7. Звіт Наглядової ради за 2012 рік і його затвердження.
Вирішили: Роботу Наглядової ради ПрАТ “ПРОМВИБУХ” за 2012 рік вважати задовільною. Затвердити звіт Наглядової ради ПрАТ “ПРОМВИБУХ” за 2012 рік.
8. Звіт Ревізійної комісії за 2012 рік і його затвердження.
Вирішили: Роботу Ревізійної комісії ПрАТ "ПРОМВИБУХ" за 2012 рік вважати задовільною. Затвердити звіт Ревізійної комісії ПрАТ "ПРОМВИБУХ" за 2012 рік.
9. Розподіл прибутку за 2012 рік.
Вирішили: Затвердити наступний порядку розподілу прибутку ПрАТ "ПОМВИБУХ" за 2012 рік - дивіденди не виплачувати, направити всю суму 3 433 тис. грн. на розвиток підприємства.
10. Припинення повноважень члена Ревізійної комісії. Обрання члена Ревізійної комісії.
Вирішили: Зняти питання № 10 порядку денного з розгляду та залишити склад Ревізійної комісії в попередньому складі.
11. Прийняття рішення про вчинення Товариством значних правочинів.
Вирішили: Укласти наступні значні правочини, вартість майна або послуг, що є їх предметом, перевищує 25% вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності Товариства:
- договору на проведення вибухових робіт у 2013 році на кар’єрі ГЗК "Укрмеханобр" ПАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча" орієнтовно на суму 17 000 000,00 грн. (сімнадцять мільйонів грн. 00 коп.);
- договору з ТОВ "Укрвибухтехнологія" на купівлю емульгатора «Україніт-М», у кількості 3600 тонн, на загальну суму 88 918 560,00 грн. (вісімдесят вісім мільйонів дев’ятсот вісімдесят тисяч п’ятсот шістдесят грн. 00 копійок);
- договору з ТОВ "Укрвибухтехнологія" на придбання емульсійної композиції, на загальну суму 24 000 000,00 грн. (двадцять чотири мільйони 00 копійок).
Доручити Голові правління ПрАТ "Промвибух" підписати відповідні правочини.
12. Внесення змін до Статуту Товариства. Затвердження змін до Статуту Товариства. Уповноваження на підписання змін до Статуту Товариства та реєстрації їх у встановленому законодавством порядку.
Вирішили: Внести зміни до Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМВИБУХ". Затвердити зміни до нової редакції Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМВИБУХ", затвердженого рішенням позачергових загальних зборів акціонерів ПрАТ “ПРОМВИБУХ” від 16.06.2011 р. (протокол № 2). Доручити Голові правління Войцехівському Валерію Адольфовичу підписати зміни до нової редакції Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМВИБУХ", затвердженого рішенням позачергових загальних зборів акціонерів ПрАТ “ПРОМВИБУХ” від 16.06.2011 р. (протокол № 2), та зареєструвати їх у встановленому законодавством порядку з правом видачі довіреності.



___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.